Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2.


                   Μαμά θα κάνω μπάντα Vol. 2 με τους Burger Project

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , 12.00 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΑΤΡΟΥ (ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΨΥΧΙΚΟΥ)

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζουν για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project θα παρουσιάσουν το "Μαμά, θα κάνω μπάντα Vol. 2" για την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ, για την προαγωγή του παιχνιδιού στην παιδική ηλικία.

Το "Μαμά, θα κάνω μπάντα Vol.2" είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς, με στόχο να "μπολιάσουν" τα μικρά παιδιά με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας και να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα "μυστικά" του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.


Τα  παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 12.00 μμ
Στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΑΤΡΟΥ στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
(Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας, κάθετη Τζαβέλλα)

Διάρκεια: 70 λεπτά
Ηλικίες: Από 3-103 ετών!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ stekitoupaidiou@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου